Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
Harry Potter and the Goblet of Fire
Topic Started: Dec 19 2008, 09:11 PM (156 Views)
denisa
Member Avatar
Newborn Pattz
Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter si Pocalul de Foc)

Posted Image

Regia
Mike Newell

In rolurile principale
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Rupert Grint

Gen
Aventuri

Premiera in Romania
02.12.2005

Durata
157 minute

Sinopsis

Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry (DANIEL RADCLIFFE) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat cu prietenii sai Ron (RUPERT GRINT) si Hermione (EMMA WATSON).
Offline Profile Quote Post Goto Top

Heretic Philosophy
Newborn Pattz
Azi am revazut filmul si mentionez din nou ca am plans, pur si simplu e un film genial care merita sa fie vazut, nici nu se compara cu altceva
si rob a murit in film=((
Pur si simplu imi venea sa sparg ecranul cand voldemort ia dat cu piciorul si ia intors capul intro parte, cand era mort, parca era din cauciuc :lol:
Super bine a jucat rob, love him:X
De abia astept sa revad filmul 8->

symona c
Member Avatar
Young Pattz
si mie imi vn sa plang kand imi aduc aminte de moartea lui cedric....saracul....nu trebuia sa moara:((((((((((

carmen denali
Member Avatar
Administrator

si pe mine ma apuca plansul cand imi aduc aminte...doamne cat am plans...imi aduc aminte ca dupa ce am vazut filmul am stat numai pe chats cu harry potter's fans...si numai cu cei carora le placea de cedric aka robert vorbeam eram innebunita!

miss.Cullen
Newborn Pattz
Unu din filmele la care am plans foarte mult.Cand am vazut ca a murit Cedric.Il adoram. :unsure:
Robert a fost la inaltime.Defapt, cand nu e Robert la inaltime?Rolul i s-a potrivit foarte frumos.:X

carmen denali
Member Avatar
Administrator

de acord cu tine miss cullen ...sunt curioasa sa aflu cine nu a plans cand a murit cedric...si ma refer la cei de aici de pe forum!

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Harry Potter · Next Topic »
Add Reply

Afilieri