Welcome Guest
[Log In]
[Register]
| Harry Potter and the Goblet of Fire | |
|---|---|
| Topic Started: Dec 19 2008, 09:11 PM (156 Views) | |
| denisa | Dec 19 2008, 09:11 PM Post #1 |
|
Newborn Pattz
|
Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter si Pocalul de Foc)![]() Regia Mike Newell In rolurile principale Daniel Radcliffe Emma Watson Rupert Grint Gen Aventuri Premiera in Romania 02.12.2005 Durata 157 minute Sinopsis Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry (DANIEL RADCLIFFE) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajthat cu prietenii sai Ron (RUPERT GRINT) si Hermione (EMMA WATSON). |
![]() |
|
| Heretic Philosophy | Dec 19 2008, 09:34 PM Post #2 |
|
Newborn Pattz
|
Azi am revazut filmul si mentionez din nou ca am plans, pur si simplu e un film genial care merita sa fie vazut, nici nu se compara cu altceva si rob a murit in film=(( Pur si simplu imi venea sa sparg ecranul cand voldemort ia dat cu piciorul si ia intors capul intro parte, cand era mort, parca era din cauciuc :lol: Super bine a jucat rob, love him:X De abia astept sa revad filmul 8-> |
![]() |
|
| symona c | Dec 19 2008, 10:30 PM Post #3 |
|
Young Pattz
|
si mie imi vn sa plang kand imi aduc aminte de moartea lui cedric....saracul....nu trebuia sa moara:(((((((((( |
![]() |
|
| carmen denali | Dec 27 2008, 09:43 PM Post #4 |
|
Administrator
![]()
|
si pe mine ma apuca plansul cand imi aduc aminte...doamne cat am plans...imi aduc aminte ca dupa ce am vazut filmul am stat numai pe chats cu harry potter's fans...si numai cu cei carora le placea de cedric aka robert vorbeam eram innebunita! |
![]() |
|
| miss.Cullen | Dec 29 2008, 09:47 PM Post #5 |
|
Newborn Pattz
|
Unu din filmele la care am plans foarte mult.Cand am vazut ca a murit Cedric.Il adoram. Robert a fost la inaltime.Defapt, cand nu e Robert la inaltime?Rolul i s-a potrivit foarte frumos.:X |
![]() |
|
| carmen denali | Dec 30 2008, 03:08 PM Post #6 |
|
Administrator
![]()
|
de acord cu tine miss cullen ...sunt curioasa sa aflu cine nu a plans cand a murit cedric...si ma refer la cei de aici de pe forum! |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Harry Potter · Next Topic » |
| Theme: Zeta Original | Track Topic · E-mail Topic |
11:34 AM Dec 7
|
Skin created by Valleri. Find more great skins at the ZB Theme Zone.

11:34 AM Dec 7