Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
  • Pages:
  • 1
Scoala noastra; ce ne place la ea si ce nu....
Topic Started: Dec 19 2008, 08:48 PM (212 Views)
miky90
Member Avatar
Newborn Pattz
ok deci ideea este sa ne prezentam scoala si sa spunem ce ne place si ce nu ..... tot ce tine de aceasta: profesori, materii, ce se intampla in fiecare zi la scoala, chestii de genul.

o sa incep eu....

deci liceul meu nu este foarte aratos, arata de parca cutremurele au trecut pe langa el afectandul cat de cat vizibil. are profil turism, contabilitate, achizitii si alimentatie publica, dar acum de fiecare data cand cineva m-a intrebat in ce liceu sunt si le-am spus numele de Viilor se schimbau la fata si imi raspundeau aiurea: "esti la impinge tava?" (adik la ospatari). Liceul este de fapt colegiu, este adevarat ca in anii trecut a fost de ospatarie, dar acum s-a mai modernizat un pic. Ma rog. Profesorii pot fi foarte tari, ok...unii dintre ei...pe unii iti vine sa-i arunci in cusca de lei si sa-i lasi acolo....Este ca intr-o jungla acolo lion ....Cand suna clopotelul de pauza parca e ora mesei la animalele de la gradina zoo.
Colegii mei sunt cam nesuferiti in special unele fete....alea mai fitoase....dar totul se termina cu bine....oricum mai am doar anul asta si nu are rost sa ma complic.. uuu ..(mai poate astepta dupa ce termin cu scoala) :P

cam atata am avut de spus..... mai mult de atat nu cred ar putea fi descris liceul meu :)
Offline Profile Quote Post Goto Top

ms.heroin3
Member Avatar
Rob*s girlfriend

off:O sa bag niste emoticonuri noi

Eu am terminat liceul,facultataea vine la anul...si nu stiu,am avut profesori buni,am avut profesori odiosi...dar ce stiu e ca acum mi*e cam dor de ei!

miky90
Member Avatar
Newborn Pattz
nu conteaza dak mai esti la liceu sau nu..... si facultatea se numara printe denumirea de "scoala"
daca nu ai trecut inca la etapa mai mare(facultatea) si abia ai terminat liceul poti sa iti aduci aminte cum era....
poti sa povestesti din amintir ice traznai faceai:P

Edited by miky90, Dec 19 2008, 09:11 PM.

ms.heroin3
Member Avatar
Rob*s girlfriend

Dar cate nu am facut!!
E mult de poveestit...
In clasa a 12-a aveam 348 de absente...nota la puratre 10...
hahahhaha
si mi-am luat bacul!

denisa
Member Avatar
Newborn Pattz
Acum sunt in anul 2 la Facultatea de Medicina din Craiova.
Ce sa zic..este destul de ok..la inceput am vrut sa ma mut la bucuresti pt ca acolo erau prietnii mei buni dar cu timpul m'am obisnuit si aici si acum nu cred ca as ma putea face efortul sa plec(deh..lenea mult prea mare)
Marea mea iubire ramane liceul...si am multe lucruri de care sa ma mandresc..ok deci clasa a 9'a si a 10'a am fost copil cuminte,rar un chiul, note mari cu exceptia unui 3 sau 4 pasasger..
Dileala a inceput in clasa a 11'a ..Prima fata la absente..si eu nota 10 la purtare normal..saraca noastra diriga..nu o sa o uit niciodata cum incerca sa ne motiveze toata absentele..
Daca stau sa ma gandesc bine cred ca mai mult am chiulit decat sa stau la ore..bine adevarul e ca a 12'a nu se pune..oricum ne mai lasau in pace..si asa eram ingropata in pregatiri la enspe mii de materii.

ms.heroin3
Member Avatar
Rob*s girlfriend

denisa
Dec 19 2008, 09:51 PM
Acum sunt in anul 2 la Facultatea de Medicina din Craiova.
Ce sa zic..este destul de ok..la inceput am vrut sa ma mut la bucuresti pt ca acolo erau prietnii mei buni dar cu timpul m'am obisnuit si aici si acum nu cred ca as ma putea face efortul sa plec(deh..lenea mult prea mare)
Marea mea iubire ramane liceul...si am multe lucruri de care sa ma mandresc..ok deci clasa a 9'a si a 10'a am fost copil cuminte,rar un chiul, note mari cu exceptia unui 3 sau 4 pasasger..
Dileala a inceput in clasa a 11'a ..Prima fata la absente..si eu nota 10 la purtare normal..saraca noastra diriga..nu o sa o uit niciodata cum incerca sa ne motiveze toata absentele..
Daca stau sa ma gandesc bine cred ca mai mult am chiulit decat sa stau la ore..bine adevarul e ca a 12'a nu se pune..oricum ne mai lasau in pace..si asa eram ingropata in pregatiri la enspe mii de materii.
aoleo...la medicinaaa?
mult noroc nevasto...o sa ai nevoie!
si multa putere ...sa nu te apuce setea de sange bale

symona c
Member Avatar
Young Pattz
pai....liceul meu cred k e bantuit...inainte sa fie liceu era spital iar unde e cantina akum atunci era morga...in fiecare an mor elevi din liceu,inainte din 4 in 4 ani,aku in fiecare an..sunt curioasa dak anu asta se va int cv...cladirea in care e aku licuel a dev liceu in 1921...inainte era internat de fete si inainte de internat era liceu...si licuel in sine e foarte vechi,o structura ciudata....zici k e castel....fooaaarte inalt,cu holuri mari de tot...exact k alea de spital...sigur n-au demolat cladirea si din spital a transf in liceu...poate sunt doar inchipuiri...xcum nu cred in fantome pana nu vad....dar chiar nu ard de dorinta sa vad :))

kanderis
Newborn Pattz
^ OH GOD :| Din ce oras esti ??

Liceul meu .. e fain, mie imi place . Desi nu e f modern si ar trebui sa fie, din moment ce e colegiu european, eu, noi, toti elevii ne simtim super bn aici :D . Ma refer la atmosfera, la pauze ; Unele ore sunt f degajate, altele ft naspa, cu mult stres, dar .. asta e .Profii sunt super de treaba, dar altii .. no comment . Btw, mie imi place ;;)

symona c
Member Avatar
Young Pattz
eu din buzau.....xcum imi place liceul asa cum e....pare mai misterios :D si sigur nu sunt adevarate chestiile cu fantome...cum am mai zis eu nu cred pana nu vad.....chiar nu pot crede....si liceul in rest e ok,dar ar mai trebui restaurat....au pus termopane dar mai e mult de lucru....in toamna incepuse sa cada zugraveala:))

Fulg'de'Nea
Member Avatar
Newborn Pattz
Ce pot sa zic de liceul meu? Arata bine, adika se poate de invatat acolo :))
Imi place mult mai mult, ca liceul celalalt in care am invatat. Dar faza e ca tot liceu/scoala ramane si sa ma *** in ea.

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · School · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1

Afilieri