Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
  • Pages:
  • 1
Opinions?
Topic Started: Dec 19 2008, 04:19 PM (183 Views)
ms.heroin3
Member Avatar
Rob*s girlfriend

Nu stiu daca mi-a placut vreodata un actor atat de mult ca si Pattinson...sau nu stiu daca am vazut in alt actor atata naturalete,atata dedicatie si pasiune in tot ceea ce face!
Expresia,mimica...totoul e perfect la el!
Offline Profile Quote Post Goto Top

symona c
Member Avatar
Young Pattz
perfect de acord cu tine....se vede k rob se darueste total kand interpreteaza si da tot ce e mai bun din el....singurele filme in acre l-am avzut pe rob au fost hp 4 si twilight....si difera foarte mult pers cedric digorry de edward cullen......ma refer si la interpretarea lui rob.....stie perfect cum sa intre in pielea personajului si sa-l faca asa cum trebuie.....fara rob nuj dak twilight ar mai fi avut asa succes......la film ma refer

ms.heroin3
Member Avatar
Rob*s girlfriend

Adevarat!
Inca ma uit cu spranceana ridicata la aia care arunca cu niste cuvinte gen: Robert nu e ceea ce ne doream pt a-l interpreta pe Edward,trebuia sa fie unul mai dragut!
Da frate,luau o marioneta,cu chip perfect si talent 0!

symona c
Member Avatar
Young Pattz
da...si in carte edward e descis k o frumusete supraomeneasca......asa cv nu puteau gasi.....pe cnv sa arate k un zeu...si in plus edward e descris asa ptr k bella e indragostita si nu vede in fata ochilor decat edward,edward si iar edward,perfectiunea intruchipata chiar dak poate el nu e asa.....asa k rob e si frumos,interpreteaza si bn si are cv aparte care-l face special....are un chip unic...nuj...pare dif de ceilalti baieti....si de accea nimeni nu puteai fi edward cullen....inafara de rob!

Helene.Died
Member Avatar
Administrating Rob

Io zic ca nu are rost sa comentam comentariile altora. Pt ca gusturile nu se discuta, e clar! Insa, suntem multi de parere ca Rob e exceptional(si asta e cel mai important), ca merita intr-adevar rolul asta, si ca fara el nu ar fi fost la fel filmul, n-ar fi avut efectul ala de "fluturasi in stomac" (cum ii zic eu) . :p

denisa
Member Avatar
Newborn Pattz
este un actor excelent..nici nu iti dai seama ca are experienta f putina si de aici reiese talentul sau....este pur si simplu nascut pt meseria asta :D

kanderis
Newborn Pattz
Uhm .. e cel mai cute actor pe care l-am vazut .. Si da, fara el Twilight n-ar mai fi fost la fel, he`s the beeeeeest !

miky90
Member Avatar
Newborn Pattz
sincer il ador in rolul pe care il are in Twilight ca fiind Edward....deci am citit cartile si pur si simplu cand am vazut filmul am ramas muta....fara cuvinte...este exact cum mi l-am imaginat pe Edward....pur si simplu e perfec in rolul asta....nu zic si in hp era dragut dar aici e diferit.....are mai mult stil, mai multa gratie....nu stiu nici eu...
m-am indragostit de el:X:X:X:X

carmenmariasima
Newborn Pattz
in Tw e mortal. Si in HP e fain dar e mai mic si nu stiu, acum ca s-a maturizat, imi place de el mai mult. E mai atragator, mai masculin. Nu stiu ce sa spun. Oricum in rolul lui Edward e perfect. Chiar daca e ciudat in anumite privinte, e si normal. Adik orice geniu are ciudateniile lui :)) si eu il consider pe Rob un geniu. E talentat in actorie, muzica si e si un tip destept chiar daca el a spus ca nu se omora cu scoala.

carmen denali
Member Avatar
Administrator

(sa nu imi dati warn ca am scris prea putin sau ca am scris cu caps)

PERFECT!

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Rob Pattinson-actorul · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1

Afilieri