Welcome Guest [Log In] [Register]

Forum Affiliates

VongolaIndo Gotei13 The Scribble Writer Indonaruto Volens Astrum Indo Salem Logo Aria Academy Andorria Kingdom
Welcome to Coffeehouse. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
British Band, anyone?; British Band lovers, come here y'all~
Topic Started: Jul 18 2011, 04:12 AM (937 Views)
Bittersweet Tiwy
Member Avatar

Gak tau apa yang merasuki gue, tapi akhir-akhir ini baru sadar kalo gue kecanduan British band!!

Karena baru kecanduan, jadi baru tau beberapa band doang.
Yang ada di playlist;

Arctic Monkeys

Yang ini udah lama gue punya, ada 3 albumnya numpuk di harddisk kompie & lappie. Lagu2nya catchy, unik. Bahkan adik cowok gue yang baru kelas 5 SD sekarang jatuh cinta banget sama lagunya yang Fake Tales of San Fransisco. What a kid these days.. =.='

Dari sekian banyak lagunya, beberapa yang paling gue suka; D is for Dangerous, Bigger Boys and Stolen Sweetheart, Brianstorm, Dancing Shoes, Fake Tales of San Fransisco, I Bet you look good on the dance floor, sama Mardy Bum.

Poin plusnya, frontlinenya ganteng parah *mimisan*
Sayangnya udah taken :3

Posted Image

Yang ini si frontline tampan Alex Turner yang sayangnya udah taken sama model bergaya rambut anak kemarin sore :3
Posted Image Posted Image

Yassalaaam, kurang ganteng apa coba? *mupeng*

One Night Only

Yang ini baru nemu beberapa bulan terakhir gara2 broswing2, iseng dengerin satu lagunya, suka, terus donlot beberapa lagu lainnya dan langsung jatuh cintrong.

Beberapa lagu yang recomended; you and me, say you don't want it, all I want, forget my name, chemistry, just for tonight, sama Time.

Yang ini sialnya punya frontline yang juga ganteng.
Tapi lagi-lagi udah taken sama emma watson. Terakhir gue baca si gitu, gak tau sekarang udah putus apa belom *ngarep*

Posted Image

si George Craig yang ganteng.
Posted Image


Yang ini juga udah lama banget gue punya dan mendem di harddisk.
Cuma yang ini menurut gue frontlinenya biasa-biasa aja, haha.
Gue suka Muse dari SMP which is udah dari sekitar 7 - 8 tahun lalu.

recomended songs; hysteria, supermassive black hole, time is running out, starlight, unintended, sing for absolution, sama invicible.


Yang terakhir ada


Yang ini sama, udah gue dengerin dari jaman es em pe dulu. Tapi sampe sekarang gak ada matinya. Suara & musiknya khas. Yang ini juga frontlinenya menurut gue biasa - biasa aja, haha

Recomended songs; in my place, lost, viva la vida, yellow, the scientist, speed of sound, fix you, sama x and y.

Posted Image

Kalo ada yang mo share - share atau komen - komen, sok silakan.. :)
Offline Profile Quote Post Goto Top
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · Musik · Next Topic »
Add Reply

Theme created by Lokyr of the ZetaBoard Theme Zone.