Welcome Guest [Log In] [Register]

Forum Affiliates

VongolaIndo Gotei13 The Scribble Writer Indonaruto Volens Astrum Indo Salem Logo Aria Academy Andorria Kingdom
Welcome to Coffeehouse. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
Pertanyaan?; Ajukan pertanyaanmu disini!
Topic Started: Dec 24 2010, 04:56 AM (580 Views)
hiphop.baseballers
Member Avatar
「なんだ これ?!」
Kalau ada pertanyaan seputar Affiliates ataupun beberapa board affiliasi yang offline, teknis mengenai beberapa Forum RP, atau teknis dari The Coffee House itu sendiri, silakan ajukan kemari. Khusus mengenai Forum RP kemungkinan besar akan dijawab oleh para Moderator yang mewakili forum masing-masing.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Gerardius

Well, maaf kalau gue salah tempat nanya beginian.
Gue dalam tahap pembuatan sebuah forum. Dan kebetulan gue pake theme yang dipake The Coffee House ini. Bisa bantu buat benerin ukuran page-nya? Kalo pake yang aslinya kan besar banget, ya? Maksudnya, margin atau entah apa namanya itu, ada yang bisa bantu editnya? Biar keliatan so well. Karena gue liat, forum ini kayaknya udah edit margin dan embel-embelnya itu. Bagaimana? Bisa tolong bantu?



DONE!
Edited by Gerardius, Jan 4 2011, 10:20 AM.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Zirly

Ada tempat buat unregis enggak? Saya salah masukin tahun jadi terlalu muda dan enggak bisa meng update profile..
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Pelayanan · Next Topic »
Add Reply

Theme created by Lokyr of the ZetaBoard Theme Zone.