Welcome Guest [Log In] [Register]

Announcement Box

SEOUL TIME [KST]

MBLAQ Indonesia Board
Welcome!
Announcements
OUR PAGE!

Welcome to MBLAQindonesia! an Indonesian forum dedicated to MBLAQ from JTune Entertainment and Produced by Bi(Rain).
Don't forget to introduce your self in HERE and please do FOLLOW the RULES in HERE!!
ENJOY YOUR STAY AND HAPPY POSTING!


MBLAQ Toplist
VOTE FOR MBLAQINDONESIA @ MBLAQ TOPLIST!

[DISC] Discuss our new theme here! C&C Welcome!
[PROJECT]MBLAQ's G.O.O.D Luv From Indonesia.
[ANN] Staff Recruitment!!!

Photobucket MBI Fan Page

Photobucket MBI Twitter

Photobucket MBI GeneralRules

Photobucket MBI FAQ and How's To

Photobucket coming soon
Welcome to 1st MBLAQindonesia FORUM. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

If you already have the account from the old Forum, don't forget to PM the Admins your previous Username, so you can get back your count posts!


Join the 1st MBLAQ INDONESIA!!!!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 15
[DISC] MBLAQ INDONESIA 1st GATHERING; lets discuse here
Topic Started: 15 Oct 2010, 05:46 PM (6,566 Views)
indah_bi
Member Avatar
i'm MIRacles

A+ INDONESIA!!! xannouncex xannouncex xannouncex

mari kita diskusikan rencana untuk bikin MBLAQ INDONESIA 1st GAHTERING disini
bagi yang punya saran silahkan di diskusikan disini

terima kasih buat perhatiannya xwinksx
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
yangaegyo
Member Avatar
Red CK is Forever Win

whaaa dimana? kapan? kalo bisa pas bulan libur aja, jadi bisa ikuan. saya kan diluar kota.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
ayusriw
No Avatar


wah mau mau mau bisa weekend atau kapan aja asal malem hehehehe
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
indah_bi
Member Avatar
i'm MIRacles

dimana dan kapan nya belom di pastikan..soalnya ini baru mau di diskusiin dulu..
jadi kalo ada yg punya ide and saran2 silakan share disini aja..
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
jessicalevina
Member Avatar


kita mau ada acara kayak apa??
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
indah_bi
Member Avatar
i'm MIRacles

@jessicalevina Acara kumpul2 bareng,dan yg laennya baru mw di diskusiin, ada yang punya ide?

oh ya kira2 ada A+ yg tinggal di jakarta dan mau bantu2 bwat ngurusin acara ini ga?
aq sih idenya mau adain gath ini setelah album barunya mblaq kluar bulan november ini,jd kita bisa nonton video2 mblaq bareng and ngobrolin mreka..gimana stuju ga??

kira2 kalo gath. ini jadi d bikin yg mau dateng banyak ga sih??
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Ridha_Jung
Member Avatar
Mrs. Lee Joon <3

insya Allah klo gath nya jadi
nanti aku post poto2 gath nya kalian di MBLAQ CAFE
biar MBLAQ and A+ Korea tau klo ada A+ Indonesia xlovelovex
ottaee?? ottae?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
indah_bi
Member Avatar
i'm MIRacles

Huaaa ridha onn daebak!!!
aduh jd tambah semangat nih..
ayooo indonesian A+ ikutan repply bwat yg stuju gath. ini di adain,and jangan lupa bwat yg ada saran di share di sini!!!
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
vandoongie
Member Avatar
doongiedoongiedoong

hayoo A+ gathering!!
aku tgl d jkt tp ak blm pnh iktan gathering apapun tp ak insyAllah mw bantuin kok sesama A+ hrs saling bntu lah. hehehe..
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Ridha_Jung
Member Avatar
Mrs. Lee Joon <3

iyah nih mana A+ Indonesia yang pengen gath
klo cuma dikit yg rep gmn mau gath huuhuu....


Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · ★ MBLAQ INDONESIA Events / Gathering · Next Topic »
Add Reply
  • Pages:
  • 1
  • 15





Photobucket
BEST VIEW IN MOZILLA FIREFOX
BLAQSTYLE THEME VERSION 5.0
RSS feed