| DOTA and World of Warcraft(WOW); doar pentru cunoscatori | |
|---|---|
| Topic Started: Sep 15 2008, 09:51 AM (2,114 Views) | |
| kth | Sep 15 2008, 09:51 AM Post #1 |
|
Aventurier
|
si sa fiu eu primul care deschide acest topic pt ca vad ca edu nu are curajul inca;;;) acest topic se refera doar la warcraft in degeral,dar se pot aborda si discutzi despre starcraft sau jocuri asemanatoare sper ca fetele sa nu se supere pe noi baietzi dar tre sa inteleaga si ele suntem si noi jucaztori si vrem sa JUCAM
Edited by kth, Oct 8 2008, 04:07 PM.
|
Always be happy,kth is the way.Try it!!!!
| |
![]() |
|
| EdU | Sep 19 2008, 11:10 PM Post #2 |
|
Navigator
|
aja kta bagate u la inaintare k nu ne suparam....... .........deci tre sa zic k dota e jocu meu favorit.......oricum am trecut demult peste perioada aia in care ejti obsedare......(cam de acum 4 ani )......deja ma joc de placere si cu prieteni in special e mai interesant sa vezi stiluri noi de joc.....KTA stie mai bn :))
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| kth | Sep 20 2008, 01:51 AM Post #3 |
|
Aventurier
|
edu aici nu te pot contrazice a devenit o obsesie chiar mai rau dar e ceva de bn pt ca nu suntem obsedatzi de "droguri" sau alte chestii suntem obsedatzi de "DOTA" |
| |
![]() |
|
| EdU | Sep 26 2008, 03:25 PM Post #4 |
|
Navigator
|
da mie imi place sa vad artefacte ciudate pe unii.....de exemplu am vazut pe lanaya dagger din minutu 12 si la avea ala 26-2 iti dai seama ce stil de joc tare avea baiatu vorba vine k am ajuns si yo azi in sfarsit la scoru de 30-3......25 longest spree iti dai seama si am reusit sa omor 4 singur cu razoru asta numesc arta .....cine stie, stie
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| kth | Oct 1 2008, 08:41 PM Post #5 |
|
Aventurier
|
oooooooooooo tare edu nu am cuvint gg...trebuie sa te felicit la felul in care joci ru razor esti tare
|
| |
![]() |
|
| EdU | Oct 2 2008, 08:28 PM Post #6 |
|
Navigator
|
eheee las k atunci knd avem un meci bun numai sufla unu in fata noastra ........astia nu stiu ce pierd k nu se joaca DOTA nu sa joci in disperare dar de placere.......unii vb de DOTA fara sa cunoasca nici macar ce e ala erou......vb aiurea doar pt k au auzit si ei de pe nush unde.........asta e
Edited by EdU, Oct 2 2008, 08:29 PM.
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| kth | Oct 3 2008, 09:49 PM Post #7 |
|
Aventurier
|
corect sa joci de placere nu din obsesie |
| |
![]() |
|
| EdU | Oct 4 2008, 07:12 PM Post #8 |
|
Navigator
|
mah kta dupa cum ziceam nu prea o sa fim aja multi pe topicu asta pt k nu prea le au oameni astia co DOTA....... oricum aj fii bucuros sa ni se alature cativa dar nu prea curand cred
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| Executor | Oct 7 2008, 04:29 PM Post #9 |
|
Boboc
|
hahhaa nu ma pot abtine sa nu rad . Ward of warcraft =))) btw dota nu are nicio legatura cu " Ward of warcraft " tau. |
![]() |
|
| EdU | Oct 7 2008, 04:39 PM Post #10 |
|
Navigator
|
pai si cn a zis k are vreo legatura???? topicu asta a fost facut atat pt WoW cat si pt DOTA nimeni nu a zis k au vreo legatura....singuru motiv pt kre au fost bagate in aceasi oala e pt k ambele au la baza povestea din Warcraft si pt k sunt fabricate de Blizzard
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| kth | Oct 7 2008, 04:39 PM Post #11 |
|
Aventurier
|
mda pustiule am zis dota "si" wow deci sunt 2 chesti diferite mda... |
| |
![]() |
|
| Executor | Oct 7 2008, 06:12 PM Post #12 |
|
Boboc
|
Macar schimba naiba titlu la topic ca te faci de ras ... Se scrie World of Warcraft nu ward.... asta de la dota ti se trage . |
![]() |
|
| kth | Oct 8 2008, 11:20 AM Post #13 |
|
Aventurier
|
executor esti calin?????
|
| |
![]() |
|
| Executor | Oct 8 2008, 02:35 PM Post #14 |
|
Boboc
|
Da vezi ca nici acuma nu ai scris bine titlu E World .... nu word |
![]() |
|
| kth | Oct 8 2008, 04:08 PM Post #15 |
|
Aventurier
|
bn atot stiutorule de unde ai aflat de forumul asta???? Edited by kth, Oct 8 2008, 04:08 PM.
|
| |
![]() |
|
| Vali | Oct 14 2008, 10:23 PM Post #16 |
|
Navigator
|
Mah...nu le am cu wow asta...va pot spune decat ca nu e bun pt sanatatea voastra!!!adica eu unul cunosc niste copii p-aicea pe Traian care nu mai stiu ce e aia copilarie din cauza acestui joc!!!o fi el misto si cu de toate,dar mai lasati-l mai incet fratilor... |
![]() |
|
| Vali | Oct 14 2008, 10:23 PM Post #17 |
|
Navigator
|
Tak chiar a inteles
|
![]() |
|
| EdU | Oct 15 2008, 05:49 PM Post #18 |
|
Navigator
|
s-a raspandit k o epidemie pe acolo mai ales la aia mici .......oricum lasati wow.....mie-mi place k la DotA au inceput astia sa mai midifice harta si sa mai puna eroi ink 2 update-uri lka harta si vine si a 5-a casa
|
| si ce dak...? | |
![]() |
|
| Taki | Dec 1 2008, 07:55 PM Post #19 |
|
Aventurier
|
Ia lasati voi WoWu in pace, e bun pentru engleza la copii
|
|
Taki's multishot crits twenty Hungarians for 56567 dmg. Twenty Hungarians die. | |
![]() |
|
| 1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous) | |
| « Previous Topic · Jocuri & IT · Next Topic » |

)......deja ma joc de placere si cu prieteni in special e mai interesant sa vezi stiluri noi de joc.....KTA stie mai bn :))
vorba vine k am ajuns si yo azi in sfarsit la scoru de 30-3......25 longest spree iti dai seama
asta numesc arta
.....cine stie, stie
nu sa joci in disperare dar de placere.......unii vb de DOTA fara sa cunoasca nici macar ce e ala erou......vb aiurea doar pt k au auzit si ei de pe nush unde.........asta e
1:48 PM May 23