Welcome Guest [Log In] [Register]
Add Reply
DOTA and World of Warcraft(WOW); doar pentru cunoscatori
Topic Started: Sep 15 2008, 09:51 AM (2,114 Views)
kth
Member Avatar
Aventurier
si sa fiu eu primul care deschide acest topic pt ca vad ca edu nu are curajul inca;;;)

acest topic se refera doar la warcraft in degeral,dar se pot aborda si discutzi despre starcraft sau jocuri asemanatoare :D :D :ermm: :ermm:

sper ca fetele sa nu se supere pe noi baietzi dar tre sa inteleaga si ele suntem si noi jucaztori si vrem sa JUCAM :$ :$ ;) Posted Image
Edited by kth, Oct 8 2008, 04:07 PM.
Always be happy,kth is the way.Try it!!!!Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top

EdU
Member Avatar
Navigator
aja kta bagate u la inaintare k nu ne suparam....... :D ;) .........deci tre sa zic k dota e jocu meu favorit.......oricum am trecut demult peste perioada aia in care ejti obsedare......(cam de acum 4 ani -_- )......deja ma joc de placere si cu prieteni in special e mai interesant sa vezi stiluri noi de joc.....KTA stie mai bn :))
si ce dak...?

kth
Member Avatar
Aventurier
edu aici nu te pot contrazice a devenit o obsesie chiar mai rau dar e ceva de bn pt ca nu suntem obsedatzi de "droguri" sau alte chestii suntem obsedatzi de "DOTA"

EdU
Member Avatar
Navigator
da :D mie imi place sa vad artefacte ciudate pe unii.....de exemplu am vazut pe lanaya dagger din minutu 12 si la avea ala 26-2 iti dai seama ce stil de joc tare avea baiatu :wub: vorba vine k am ajuns si yo azi in sfarsit la scoru de 30-3......25 longest spree iti dai seama :wub: si am reusit sa omor 4 singur cu razoru :O asta numesc arta B-) .....cine stie, stie
si ce dak...?

kth
Member Avatar
Aventurier
oooooooooooo tare edu nu am cuvint gg...trebuie sa te felicit la felul in care joci ru razor esti tare :$ :$ :$ :$ Posted Image

EdU
Member Avatar
Navigator
eheee :D las k atunci knd avem un meci bun numai sufla unu in fata noastra B-) ........astia nu stiu ce pierd k nu se joaca DOTA ^o) nu sa joci in disperare dar de placere.......unii vb de DOTA fara sa cunoasca nici macar ce e ala erou......vb aiurea doar pt k au auzit si ei de pe nush unde.........asta e :ermm:
Edited by EdU, Oct 2 2008, 08:29 PM.
si ce dak...?

kth
Member Avatar
Aventurier
corect sa joci de placere nu din obsesie

EdU
Member Avatar
Navigator
mah kta dupa cum ziceam nu prea o sa fim aja multi pe topicu asta pt k nu prea le au oameni astia co DOTA....... -_- oricum aj fii bucuros sa ni se alature cativa :D dar nu prea curand cred ^o)
si ce dak...?

Executor
Boboc
hahhaa nu ma pot abtine sa nu rad .

Ward of warcraft =))) btw dota nu are nicio legatura cu
" Ward of warcraft " tau.

EdU
Member Avatar
Navigator
pai si cn a zis k are vreo legatura???? topicu asta a fost facut atat pt WoW cat si pt DOTA nimeni nu a zis k au vreo legatura....singuru motiv pt kre au fost bagate in aceasi oala e pt k ambele au la baza povestea din Warcraft si pt k sunt fabricate de Blizzard :ermm:
si ce dak...?

kth
Member Avatar
Aventurier
mda pustiule am zis dota "si" wow deci sunt 2 chesti diferite mda...

Executor
Boboc
Macar schimba naiba titlu la topic ca te faci de ras ... Se scrie World of Warcraft nu ward.... asta de la dota ti se trage .

kth
Member Avatar
Aventurier
executor esti calin????? :X :X :X ^o) ^o)

Executor
Boboc
Da

vezi ca nici acuma nu ai scris bine titlu E World .... nu word

kth
Member Avatar
Aventurier
bn atot stiutorule de unde ai aflat de forumul asta????
Edited by kth, Oct 8 2008, 04:08 PM.

Vali
Navigator
Mah...nu le am cu wow asta...va pot spune decat ca nu e bun pt sanatatea voastra!!!adica eu unul cunosc niste copii p-aicea pe Traian care nu mai stiu ce e aia copilarie din cauza acestui joc!!!o fi el misto si cu de toate,dar mai lasati-l mai incet fratilor...

Vali
Navigator
Tak chiar a inteles :P

EdU
Member Avatar
Navigator
s-a raspandit k o epidemie pe acolo mai ales la aia mici :O .......oricum lasati wow.....mie-mi place k la DotA au inceput astia sa mai midifice harta si sa mai puna eroi ink 2 update-uri lka harta si vine si a 5-a casa :D
si ce dak...?

Taki
Member Avatar
Aventurier
Ia lasati voi WoWu in pace, e bun pentru engleza la copii :D
Taki's multishot crits twenty Hungarians for 56567 dmg.
Twenty Hungarians die.

1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Jocuri & IT · Next Topic »
Add Reply